Meteen naar de inhoud

Idee van de week! Ondernemersloket.

Idee van de week!

Invoeren van een ondernemersloket in Beverwijk.

Graag zouden wij willen onderzoeken of het invoeren van een ondernemersloket in Beverwijk van toegevoegde waarde kan zijn. Een ondernemersloket is een centraal aanspreekpunt van de gemeente voor ondernemers. De accountmanagers op dit loket loodsen de ondernemers door de gemeentelijke organisatie.

De accountmanagers bij het ondernemersloket begeleiden en adviseren (startende) ondernemers op het gebied van vestiging, verplaatsing of uitbreiding van hun bedrijf en de daarvoor benodigde vergunningen. Dit gebeurt vrijblijvend en kosteloos. Daarnaast coördineren de accountmanagers een snelle en juiste afhandeling van ondernemerszaken binnen de gemeente en bewaken zij de voortgang van de procedures.

Wij denken dat het invoeren van een ondernemersloket het contact met de gemeente duidelijker en efficiënter kan maken voor ondernemers, tevens zien wij voordelen in een centraal punt binnen de gemeente waar ondernemers terecht kunnen.

Praat mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.