Meteen naar de inhoud

Puck Witte sluit zich aan bij Vrij!

Puck Witte heeft zich aangesloten als kandidaat bij Vrij! Onderstaand persbericht heeft zij afgelopen weekend verspreid.

Zaterdag 20 januari 2018 zijn de besprekingen tussen de nieuwe lokale politieke partij VRIJ! Beverwijk en ondergetekende afgerond.

Wat mij bijzonder raakt bij VRIJ! is de enorme passie en betrokkenheid voor de stad Beverwijk en het dorp Wijk aan Zee. Ze gaan er echt voor 200% voor en letten niet op een uurtje meer of minder als daar het belang van de zaak mee wordt gediend.

VRIJ! denkend met open oog en oor voor de actuele feiten en omstandigheden, zonder partijpolitieke vooroordelen, benadert VRIJ! de problemen van vandaag. Een verademing voor een politieke doener zoals ik. Ik ben nou eenmaal iemand die meer bezig is met problemen oplossen dan iemand die kijkt of een onderwerp politiek scoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.