Meteen naar de inhoud

Arie de Aardbei op reis: zorg en seniorenbeleid

Afgelopen donderdag was Arie de Aardbei mee naar het seniorendebat in Nieuw Akerendam, waar Puck Witte namens VRIJ! het woord voerde.

 
VRIJ! vindt goede zorg en een degelijk seniorenbeleid erg belangrijk. Één gezin, één regisseur moet de leidraad worden in ons zorgaanbod. Zorg moet overzichtelijk, bereikbaar en betaalbaar zijn. Een goede informatievoorziening vanuit de gemeente is daarbij van cruciaal belang.
 
Daarnaast is het erg belangrijk dat onze straten veilig zijn en voorzieningen in de stad goed bereikbaar. Toegankelijkheid van onze omgeving is van groot belang, juist ook voor onze inwoners die minder goed ter been zijn.
 
Onderstaande foto van Arie de Aardbei is genomen bij Lommerlust toen hij daar tijdens zijn rondreis door Beverwijk en Wijk aan Zee even uitrustte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.