Meteen naar de inhoud

Eerste succes voor VRIJ! in de gemeenteraad

Bij de raadsvergadering van 19 april heeft VRIJ! een motie ingediend over de dienstverlening van de gemeente. Vanaf 1 maart werkt de gemeente op afspraak (naast de inloopbalie) en vanaf 1 mei zou het alleen nog mogelijk zijn om met een afspraak terecht te kunnen op het stadhuis. VRIJ! vindt het belangrijk dat de gemeente gastvrij is en optimale dienstverlening verleent. Het moet dus ook voor bewoners mogelijk blijven om in te lopen zonder afspraak.

Tijdens de raadsvergadering gaf wethouder Erol aan zich niet in dit beleid te herkennen hij vertelde dat het voor bewoners ook na 1 mei mogelijk blijft om zonder afspraak op het stadhuis geholpen te worden. Onze fractievoorzitter Kelly Uiterwijk wees hem er nog op dat op de website een andere tekst terug te vinden is, wat wel degelijk aangeeft dat mensen zonder afspraak naar huis kunnen worden gestuurd. De wethouder gaf aan hier schriftelijk op terug te komen en daarom heeft VRIJ! besloten de motie aan te houden.

Inmiddels is er eens schriftelijke terugkoppeling gekomen. Ook na 1 mei kunnen onze inwoners nog zonder afspraak naar het stadhuis en de tekst op de gemeentewebsite is aangepast. VRIJ! Is blij met dit bereikte resultaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.