Meteen naar de inhoud

4 mei herdenkingen

In Beverwijk en Wijk aan Zee waren vandaag op meerdere plekken herdenkingen om de Beverwijkers en Wijk aan Zeeërs te herdenken die gestorven zijn voor onze vrijheid. Om 13:00 was er een herdenking op het Stationsplein om de slachtoffers van de Razzia en de militairen die vochten in Nederlands-Indië te herdenken. Kelly Uiterwijk, Halil Kocak en Roderick Waijers waren hier namens VRIJ! aanwezig. ’s Avonds om 18:30 was er een herdenking op het monument op het Westerhoutplein waar alle Beverwijkers werden herdacht die gestorven zijn voor onze vrijheid. Namens VRIJ! legden Kelly Uiterwijk en Puck Witte een bloemstuk bij het monument op het Westerhoutplein. Daarna zette de herdenking zich voort op begraafplaats Duinrust waar om 20:00 uur de twee minuten stilte in acht werd genomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.