Meteen naar de inhoud

Beverwijkse raad spreekt zich uit over besluit golfbaanvariant

fgelopen week heeft gedeputeerde staten gekozen voor de golfbaanvariant als verbindingsweg A8-A9. Op 21 juni wordt dit in de commissie van provinciale staten besproken. Gisteravond in de raadsvergadering was het aan de gemeenteraad om te reageren op dit zeer ongunstige besluit voor onze inwoners van de broekpolder. Uiteindelijk is er een stevige brief uitgegaan richting de provinciale staten gesteund door 7 van de 9 fracties (voor: VVD, GL,D66,PvdA,CDA,VRIJ!, GB. Tegen: SB, DB.) Een brief die onze wethouder een steun in de rug geeft om op te treden en die hopelijk de provinciale statenleden zover krijgt om alsnog ook de heemskerkvariant in overweging te nemen. VRIJ! heeft aan dit sterke signaal vanuit de raad van harte meegewerkt.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.