Meteen naar de inhoud

VRIJ! stelt vragen inzake overlast (brom)fietsers zijstraten Breestraat

VRIJ! heeft vragen gesteld over de overlast van fietsers en bromfietsers in de zijstraten van de Breestraat. Wij kregen signalen van ondernemers uit de zijstraten dat zij overlast ervaren van fietsers die door deze straten rijden. Soms ontstaan daardoor gevaarlijke situaties in deze smalle straatjes, doordat er ook veel voetgangers (winkelend publiek) lopen. Inmiddels hebben we de beantwoording van het college mogen ontvangen. Voor nu wachten we de evaluatie van de voetgangersgebieden met “fietsers te gast’ af. Deze evaluatie gaat dit najaar plaats vinden.  Alle vragen en antwoorden kunt u lezen via de volgende link:

https://www.beverwijk.nl/document.php?m=23&fileid=313840&f=cdfbcf93e0e316edc0ef7f59e1be5541&attachment=0&c=76741

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.