Meteen naar de inhoud

Vrij! hangt sponsorbord op bij DEM

De sportieve successen van de laatste tijd van DEM zijn niet onopgemerkt gebleven bij de leden van de lokale partij Vrij! Hierom is Vrij! er trots op om een bord te mogen sponsoren bij DEM. Vrij! vindt dat sportclubs voor de samenleving een onmiskenbare waarde hebben. Niet alleen voor sport en ontspanning welke leidt tot een gezonde geest in een gezond lichaam maar ook omdat je als vrijwilliger inzetten voor een vereniging een belangrijke vorm is van participatie. Sportclubs hebben waarde voor de samenleving en zonder vrijwilligers zou alles stil staan.
Verenigingen die iets bij te dragen hebben aan een gezamenlijk sportief doel kunnen ons dan ook benaderen om ook bij hen een sponsorbord op te hangen. Vrij! wil hiermee aangeven dat zij zichtbaar is in de Beverwijkse en Wijk aan Zeese samenleving en samen met de Beverwijkers wil bouwen aan een stabielere, gezondere samenleving waarin iedere Beverwijker zich kan vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.