Meteen naar de inhoud

Er is nieuws over de Alkmaarseweg-Noord!

Er is nieuws over de Alkmaarseweg-Noord!

De uitgangspunten van de wethouders van Beverwijk en Heemskerk zijn als volgt:

Er is tijdens de proef van de afsluiting van de Alkmaarseweg-Noord gebleken dat 1/3 van de automobilisten een sluiproute door de woonwijken neemt. Daardoor is een harde afsluiting van de Alkmaarseweg-Noord niet goed mogelijk, want dit zorgt voor gevaarlijke situaties in de omliggende woonwijken.

Er komt op de Alkmaarseweg-Noord ruimte voor fietsers en voetgangers met speciale aandacht voor overstekende kinderen van basisschool De Lunetten. De Alkmaarseweg-Noord wordt geoptimaliseerd als 30 km per uur weg.

De Plesmanweg wordt geoptimaliseerd als doorgaande route en wordt dus aantrekkelijker gemaakt voor doorgaand verkeer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.