Meteen naar de inhoud

Vrij! plaatst sponsorbord bij Jong Hercules

Door het Corona virus zijn ook bij de sportverenigingen ”gaten geslagen” in hun begrotingen. Gemiste inkomsten en in enkele gevallen doorlopende uitgaven. In maart heeft de fractie Vrij! hieromtrent al vragen gesteld aan het College van Burgemeester & Wethouders. De fractie Vrij! wil zelf ook een bijdrage leveren in deze en heeft daarom het genoegen om een sportvereniging te sponsoren. In totaal is dit het derde sponsorbord op het sportpark Adrichem. Na eerder al rkvv DEM en korfbalvereniging HBC te hebben gesponsord valt de eer nu te beurt aan voetbalvereniging Jong Hercules aan de Sint Aagtendijk. Met deze sponsoring hoopt de fractie Vrij! de gemiste inkomsten enigszins te kunnen compenseren.

Vrij! vindt dat sportclubs voor de samenleving een onmiskenbare waarde hebben. Niet alleen voor sport en ontspanning, welke leidt tot een gezonde geest in een gezond lichaam, maar ook omdat je als vrijwilliger inzetten voor een vereniging een belangrijke vorm is van participatie. Sportclubs hebben waarde voor de samenleving en zonder vrijwilligers zou alles stil staan.