Meteen naar de inhoud

Vrij! gaat onverminderd voor u aan de slag

 

Vrij! gaat enthousiast verder met fractievoorzitter Kelly Uiterwijk en steunfractielid Puck Witte. Dat is gisteravond unaniem besloten na een ingelaste bestuurs- en ledenvergadering.

Vrij! blijft trouw aan de inhoud, de kiezers en het partijprogramma. Qua inzet en standpunten verandert er niets. Kelly Uiterwijk en Puck Witte hebben er veel zin in om zich onverminderd en vastberaden in te zetten voor de idealen en de kiezers van Vrij!

In een korte reactie laat fractievoorzitter Kelly Uiterwijk weten dat zij liever alleen zit met idealen, een partijprogramma en standpunten, dan zonder in een enorme lokale fractie. β€œHet is totale onzin om samen te gaan omdat je allebei een lokale partij bent. Dan kunnen GroenLinks en de VVD ook wel gaan fuseren omdat ze allebei landelijk zijn. Inhoudelijk zijn er weinig raakvlakken en wij kiezen er dan ook voor onze standpunten en kiezers trouw te blijven.”

Wij zijn altijd bereikbaar en horen graag uw mening, vragen en suggesties. We zitten er voor de inwoners van Beverwijk en Wijk aan Zee.