Meteen naar de inhoud

Vrij! lanceert meldpunt schimmeloverlast

Vrij! lanceert meldpunt schimmeloverlast

 Maandag jongstleden heeft Vrij! schriftelijke vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders in Beverwijk over de extreme schimmeloverlast in de Indische buurt. Bewoners in deze wijk hebben problemen met vocht en schimmel in hun woning. Dit is schadelijk voor de gezondheid. Daarnaast zorgt het ook voor veel overlast voor de bewoners. Naar aanleiding van onze vragen is er veel beroering ontstaan en inmiddels is het ons duidelijk geworden dat deze schimmel problemen niet alleen voor komen in de Indische buurt. Veel bewoners in Beverwijk kampen met aanhoudende schimmelproblemen in hun woning en vaak weigeren verhuurders deze situatie op te lossen.

Vrij! wil een compleet beeld krijgen van de schimmel problemen in Beverwijkse en Wijk aan Zeese woningen. Daarom openen wij per direct een “Meldpunt Schimmel”.

Woont u in Beverwijk of Wijk aan Zee en heeft u last van schimmel in uw (sociale) huurwoning? Laat het ons weten. Stuur ons uw foto’s, ervaringen en verhaal via de mail: meldpuntschimmel@vrijbeverwijk.nl of app of bel ons op 06-83615798.