Meteen naar de inhoud

*BREAKING NEWS* Vrij! vraagt interpellatiedebat aan

*BREAKING NEWS*
Vrij! vraagt interpellatiedebat aan
Dit naar aanleiding van alarmerende berichten rond de onafhankelijkheid van de GGD inzake het kankerincidentierapport.
Uit een artikel in het Noord-Hollands Dagblad van 3 juli bleek dat de GGD-directeur eigenhandig Tata als mogelijke oorzaak uit het GGD kankerincidentie rapport heeft laten schrappen. Wij vinden dit absoluut onacceptabel.
Dit is een dusdanige ondermijning van het vertrouwen in de lokale overheid dat wij zijn overgegaan tot de aanvraag van een interpellatiedebat. Dit verzoek heeft inmiddels voldoende steun. Het interpellatiedebat zal plaatsvinden na de financiële raad. Het kan zijn dat dit vanavond laat nog behandeld wordt, maar naar verwachting wordt het donderdagavond in de gemeenteraad behandeld.