Meteen naar de inhoud

Ton Limmen sluit zich aan bij Vrij!

We zijn verheugd om met u te delen dat Ton Limmen zich heeft aangesloten bij Vrij!. Hij gaat zich actief inzetten voor onze partij en komt bij de verkiezingen van maart 2022 op onze kieslijst. Ton wil zich vooral gaan richten op de thema’s: sport, groen en woningbouw. 

Misschien kent u Ton al, bijvoorbeeld als vrijwilliger bij DEM. Hieronder stelt Ton zich graag aan u voor: 

“Mijn naam is Ton Limmen, 69 jaar oud en al 46 jaar getrouwd met Astrid.

Ik ga me voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 aansluiten bij de lokale politieke partij VRIJ!. 

Vooral het lokale in de politiek spreekt mij zeer aan. Ik ken Beverwijk op mijn duimpje en ook veel inwoners zijn voor mij niet onbekend. De problemen, maar ook de mogelijkheden van Beverwijk, gaan mij zeer ter harte. 

Velen van u kennen me waarschijnlijk van de RKvv DEM waar ik bijna 40 jaar als vrijwilliger werkzaam was. Ook in mijn werkzame leven was ik een blijvertje gezien mijn bijna 46 jaar die ik bij C&A Nederland heb gewerkt. Als ik me ergens voor inzet is dat meestal voor langere tijd. 

Vasthoudendheid kan soms weleens lastig zijn voor andere mensen maar ik zie het als een van mijn sterke punten. Niet opgeven dus. Denkend in oplossingen en vooral niet teveel verzanden in procedures. 

Mijn grote aandacht gaat uiteraard uit naar de sport in Beverwijk, en dat in een breed perspectief. Daaronder valt uiteraard ook het Landgoed Adrichem, waarin naast het voetbal ook Jeu de Boules en Hockey prominent aanwezig zijn. Ook de vijver bij de sporthal heeft mijn grote aandacht.

Verder maak ik mij zorgen over het “groen” in Beverwijk. Uiteraard is woningbouw voor onze inwoners een belangrijk aandachtspunt. We moeten onze eigen inwoners helpen bij het vinden van woningruimte. 

U mag en kan op mij rekenen. Samen met partijleider Kelly Uiterwijk en de andere leden van VRIJ! wil ik er zijn voor De Wijkers.”

We heten Ton van harte welkom bij Vrij!