Meteen naar de inhoud

Een skatebaan in Wijk aan Zee!

Kinderen in Wijk aan Zee willen heel graag een skatebaan in het dorp. De 11-jarige Siep is daarvoor onlangs een crowdfund actie begonnen. Ze hebben al twee grote sponsors en de gemeente heeft toegezegd om de skatebaan te faciliteren en de beheren. Wat ze nu nog nodig hebben voor de realisatie van deze droom is 20.000 euro. Inmiddels is er ruim 8000 euro opgehaald. Vrij! vindt het enorm belangrijk dat er in Wijk aan Zee ook goede en leuke voorzieningen zijn voor de jeugd. Daarom hebben wij 100 euro gedoneerd aan dit geweldige initiatief. Helpt u ook mee om dit plan te realiseren en het doel van 20.000 euro te behalen? Doneren kan via deze pagina: https://www.gofundme.com/f/skatebaanwijkaanzee

We hopen voor alle kinderen in Wijk aan Zee dat deze skatebaan er snel komt!