Meteen naar de inhoud

Kick van der Eng stelt zich voor als kandidaat

Graag stellen we één van onze kandidaten aan u voor: Kick van der Eng. Hieronder vertelt Kick meer over zichzelf: 

“Als jongste van de groep mensen die op de kieslijst zal komen, ben ik zeer verheugd om mij in te gaan zetten voor Alle Wijkers! Alweer 2 jaar geleden ben ik lid geworden van Vrij! en leer ik elke dag meer over wat er beter kan in Beverwijk en over zaken die juist goed gaan! Op dit moment studeer ik Rechten aan de Universiteit van Amsterdam, maar hiervoor heb ik zes jaar op het Kennemer College Havo-Atheneum-Gymnasium gezeten. Daarbij heb ik zes seizoenen in het rood-zwart van de Kennemers gespeeld en speel ik nu alweer acht seizoenen in het blauw-wit van ADO’20. Ik verheug mij erop u tegen te komen in de winkel dan wel op plekken waar ons campagneteam zal zijn. Wij hopen u dan te zien, voor nu een tot ziens!”