Meteen naar de inhoud

Even voorstellen: Vince Taskin

Graag presenteren we aan u ons kandidaat-raadslid Vince Taskin. Hieronder vertelt hij meer over zichzelf:”Ha Wijkers! Mijn naam is Vince – 22 jaar oud – en ik heb me sinds een jaar geleden bij Vrij! Beverwijk gevoegd. Ik zal in maart aanstaande mijzelf verkiesbaar stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen in Beverwijk en ik kijk hier enorm naar uit. Ik ben trots om Wijker te zijn en wil om die reden dan ook met frisse energie Beverwijk en Wijk aan Zee meer op de kaart zetten. Momenteel studeer ik Sportmarketing aan de HVA – Johan Cruijff Acedemy in Amsterdam. Verder ben ik werkzaam als shiftleider bij Albert Heijn op de Wijkerbaan en doe ik dit jaar voor het achtste jaar vrijwilligerswerk bij voetbalvereniging R.K.V.V. DEM. In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport en heb ik een passie voor reizen. Vrij! Beverwijk heeft op de Breestraat een leuk ingerichte winkel. Deze gaat na de lockdown weer open. Zie ik u daar?”

Tags: