Meteen naar de inhoud

Een schoon strand heb je zelf in de hand

Vrij! is trots op de blauwe vlag die Wijk aan Zee al jaren heeft. Voorwaarde daarvoor is een schoon strand. Onze Vince Taskin vindt het daarom leuk om te kijken of er een plogging evenement georganiseerd kan worden op het strand van Wijk aan Zee. Bij plogging ga je al hardlopend een route afleggen en afval prikken. Dat moesten we natuurlijk eerst even zelf uit proberen! Conclusie; leuk idee, maar wel als er iets minder wind staat! Uiteindelijk zijn Kick van der Eng, Roderick Waijers en Vince Taskin vuil gaan prikken in Wijk aan Zee zelf. Aan het einde hadden ze alleen nogal moeite om hun verzamelde afval in een container te doen, die zitten allemaal op slot. Toen hebben ze het afval maar mee naar huis genomen. Daar moet zeker een oplossing voor komen!