Meteen naar de inhoud

Vrij! viert versoepelingen voor de horeca

De afgelopen jaren zijn we allemaal zwaar getroffen door de coronamaatregelen. Onze ondernemers kregen zware financiële klappen en onze inwoners misten ontspanning en vertier. Eindelijk is er licht aan het einde van de tunnel met de versoepelingen van 25 februari. De horeca mag vanaf die dag weer ‘normaal’ open. 

Nieuwe horecabedrijven zijn de afgelopen jaren extra hard getroffen, omdat zij amper in aanmerking kwamen voor de landelijke corona steunpakketten. In Beverwijk is de nieuwe bowlingbaan “BIJ45” één van de gedupeerden. Om deze horeca een hart onder de riem te steken en met onze inwoners de versoepelingen te vieren geeft uw lokale partij Vrij! tegoedbonnen weg voor glowgolf bij BIJ45. De bonnen worden op zaterdag 26 februari vanaf 12 uur uitgedeeld bij de campagnewinkel van Vrij! aan de Breestraat 108. BIJ45 is te vinden aan de Parallelweg 45. OP=OP.