Meteen naar de inhoud

Vrij! lanceert meldpunt parkeren

De invoering van de desastreuze nieuwe parkeerplannen van de coalitie per 1 januari loopt alles behalve soepel. Geen parkeerautomaten in de voormalige blauwe zone, de parkeerapp werkt niet meer en het aanmelden van bezoekers lukt ook niet altijd.

De afgelopen dagen kreeg Vrij! veel berichten van inwoners die tegen problemen aan lopen door de invoering van de nieuwe parkeerplannen. Daarom lanceren we een meldpunt parkeren.

Vrij! wil graag een overzicht maken van alle problemen waar u tegenaan loopt door de invoering van de nieuwe parkeerplannen. Loopt u tegen een probleem aan? Stuur dan een mail naar: parkeren@vrijbeverwijk.nl

Meer weten? Bekijk dan deze video of lees het artikel in het Noord-Hollands Dagblad.

Alleen door in beeld te brengen wat er allemaal misgaat kunnen we deze plannen bijsturen. Alvast bedankt!