Meteen naar de inhoud

Vrij! vraagt interpellatiedebat aan over invoeringsproblemen parkeren

In oktober stemde een meerderheid van de gemeenteraad in met de desastreuze parkeerplannen van wethouder Dorenbos. Deze nieuwe plannen zijn per 1 januari in werking getreden.

Vrij! was meteen al bezorgd over de snelle invoering. Bij een plan dat vooraf al veel zorgen oproept moet de invoering immers vlekkeloos verlopen. De wethouder besloot echter om vast te houden aan invoering per 1 januari. Helaas gaat er bij de invoering heel veel mis.

Vrij! lanceerde een meldpunt parkeren om in beeld te krijgen wat de problemen zijn met het nieuwe parkeerbeleid. Wij kregen meer dan 40 meldingen binnen. Beverwijkers bedankt! Door u hebben we een goed beeld kunnen krijgen van alle invoeringsproblemen.

Vrij! heeft, naar aanleiding hiervan, een interpellatiedebat aangevraagd over de invoeringsproblemen rond het parkeren. Het interpellatiedebat vindt plaats op 29 februari. In deze vergadering gaan wij de wethouder kritisch bevragen en natuurlijk proberen om het parkeerbeleid bij te sturen. Wordt vervolgd!