Meteen naar de inhoud

Over twee jaar mag u weer naar de stembus voor een nieuwe gemeenteraad!

We zitten op de helft van de  raadsperiode 2022-2026. Tijd om terug te kijken op de afgelopen 2 jaar en vooruit te kijken naar de komende 2 jaar.

Dat doet Vrij! door middel van een ‘midterms’-campagne. De komende weken gaan we de straat op om te horen hoe u de afgelopen 2 jaar heeft beleefd en wat we de komende tijd voor u kunnen betekenen. Ook via de socials zijn we uiteraard bereikbaar.

Deze raadsperiode is tot nu toe zeer onstuimig geweest. Er zijn veel wethouderswisselingen, de coalitie is twee keer gevallen en het gaat wat Vrij! betreft teveel over gedoe en te weinig over de inhoud. Vanuit de oppositie hebben wij wel ons best gedaan om beleid te maken door zelf met voorstellen en moties te komen.

Wist u dat?

  • Vrij! de hondenbelasting heeft afgeschaft?
  • Vrij! inspraak in de raadsvergadering mogelijk heeft gemaakt?
  • Vrij! door middel van een leegstandsverordening de aanpak vsn verloedering van langdurig leegstaande woningen mogelijk heeft gemaakt?
  • Vrij! blijft strijden tegen het desastreuze parkeerbeleid?

De komende 2 jaar wil Vrij! nog meer bereiken. Laat de coalitie zich maar druk maken over de poppetjes. Wij gaan ons best doen om Beverwijk en Wijk aan Zee met nieuwe voorstellen mooier te maken. Daar kunnen we uw hulp goed bij gebruiken!

Wat gaat er goed? Wat kan er beter?

Wilt u met ons meedoen? Laat ons weten wat er speelt in uw wijk en tegen welke problemen u aanloopt. Heeft u leuke ideeën voor de stad? Neem contact met ons op via: onderstaand formulier, info@vrijbeverwijk.nl of volg ons op de socials.

Stuur ons een berichtje via dit formulier

Of u kunt ons ook mailen naar info@vrijbeverwijk.nl of ons bellen op 0657990020